inschrijven

Oefenworkshop verbindende en geweldloze communicatie

Datum: zaterdag 13 augustus

Deze workshop duurt 1 namiddag, van 13u00-18u00

Deze namiddag is voor iedereen die een basisworskhop heeft gevolgd en verder wil oefenen in verbindende communicatie.

De deelnameprijs ligt in een vork tussen 30 euro en 60 euro. Je kiest zelf welk bedrag je betaalt op basis van je inkomen en je appreciatie.  (inclusief koffie, thee, koekjes en fruit)

thumbs up lachend meisje

Annulatievoorwaarden:

Kan ik mijn inschrijving nog annuleren?

De inschrijving is definitief vanaf het afronden van de inschrijvingsprocedure op de website. Bij annulering van een inschrijving (via mail aan freghys@gmail.com) gelden de volgende annulatiekosten:

  • Meer dan 5 weken voor de start van je training: 25% van het inschrijvingsgeld
  • Minder dan 5 weken voor de start van je training: 50% van het inschrijvingsgeld
  • Minder dan 3 weken voor de start van je training: 75% van het inschrijvingsgeld
  • Minder dan 1 week voor de start van je training: geen annulatie mogelijk.

Je kan jezelf laten vervangen door een andere persoon tot aan de start van de training, mits deze persoon voldoet aan de deelnamevoorwaarden. Je kan hiervoor een email sturen naar freghys@gmail.com.  Aan een dergelijke vervanging zijn geen kosten verbonden.

Indien er minder dan 6 deelnemers zijn ingeschreven, dan behoud de organisatie, Frederic Ghys, het recht om de training te annuleren. De annulering wordt ten laatste 5 dagen op voorhand aangekondigd. In dat geval krijg je de voorbetaling terug en dit ten laatste 2 weken na de aankondiging.

Wanneer je beslist om de training te verlaten voor het einde van de opleiding, dan engageer je jezelf om het volledige bedrag te betalen.